- 750gr de tallarines
- 2 cebes mitjanes
- Tomàquet de pot casolà
- Sal
- Oli
- Un got de vi blanc
Explicació:
Primer hem de deixar las tallaries 2 hores amb aigua, sal i una raig de vinagre, perquè treguin bé la sorra. A continuació tallem les 2 cebes a juliana, agafem una paella amb una mica d'oli d'oliva i la sofregim. Un cop estigui la ceba ben sofregida tirem el tomàquet de pot ( si pot ser casolà millor o sinó un bon tomàquet, és molt important) i el deixem reduir.
Un cop reduït el tomàquet hi afegim les tallarines, si les passeu per aigua abans de barrejar amb el tomàquet hi haureu d'afegir una mica de sal, si les hi tireu tal qual no cal. A continuació només ens falta tirar el got de vi blanc i barrejar-ho tot una mica.
Valoració:
És una recepta molt fàcil amb uns resultats molt bons ja que sol agradar molt. És important comprar una bona tallarina del la costa o de la màxima proximitat possible perquè sigui el màxim de fresca, així ens assegurem que estigui ben viva i "el bitxo" no es vagi assecant i fent-se petit. De tallarines hi han de diferents mides i de diferents origens, el seu PREU varia segons aquests dos factors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada