Cercar en aquest blog

dimecres, 26 d’octubre del 2011

La recepta: orada al papillot

Ingredients per 2 persones:

  • 2 orades de racció a filets
  • 1 carbassó grosset
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • Oli, sal i pebre
  • Salsa de soja
  • Vi blanc
Elaboració:

Són quantitats individuals per fer plat únic. Si sou més d'un, augmenteu les quantitats de verdures.

Tallem les verdures en juliana, tires estretes i fines. Les posem en un vol i hi posem sal, pebre, oli, un rajolí de salsa de soja i un rajolí de vi blanc. Ho remenem tot ben remenat.

Agafem la safata del forn i hi posem paper de plata. A sobre i posem les verdures tot fent un llit i al damunt d'aquestes, hi posem les orades. A les orades també hi posem sal i pebre.

A continuació ho tapem tot amb més paper de plata, segellant bé les vores i les cantonades per tal que no s'escapi vapor i ho posem al forn, uns 20 minuts a una temperatura de 180º.

Passat el temps de cocció retirem la safata del forn i ho obrim (cal anar amb compte amb el vapor) i servim.

Valoració:

Recepta molt fàcil de fer. Només requereix temps per la cocció. Les quantitats de verudra pot augmentar o disminuir segons cadascú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada