- 2 filets de tonyina gruixuts per fer daus
- 4 maduixes grans
- 12-16 festucs
- Sucre moreno
- Sal maldon
- Salsa de soja
- Oli de sèsam
- Pebre negre
Elaboració:
Agafem la tonyina i en fem daus, d'una mida no molt gran. La posem en un vol i li afegim la salsa de soja, l'oli de sèsam i el pebre negre. No cal que quedi cobert si li anem donant la volta. Nosaltres ho hem deixat una hora a la nevera i ha quedat perfecte, però com més estona ho deixem marinar més gust ens agafarà
Rentem les maduixes, les tallem a rodanxes primes i hi tirem una mica de sucre moreno per sobre (una cullerada petita aproximadament).Quan la tonyina estigui marinada la passem per la planxa i hi afegim una cullerada del marinat que ens ha sobrat, que ens ajudarà a que no quedi sec.Un copa feta, ho posem al plat i a cada dau hi posem una rodanxa de maduixa i dos festucs a sobre. Per últim, hi tirem una mica de sal maldon.
Valoració:
Nosaltres ho hem fet com aperitiu però també es pot fer com a segon plat. Al mercat hi ha una gran varietat de tipus de tonyina, aquesta recepte us permet agafar la que més us convingui. No té gens de dificultat. Gaire bé es triga més estona a preparar tots els ingredients que ha fer el plat. Si ho proveu, repetireu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada